Ons verhaal

Leuk om kennis te maken

In 2014 kwam ik voor het eerst in Torrevieja om mijzelf voor te bereiden op het nieuwe wielerseizoen. Het goede weer, de heerlijke temperatuur en rustige wegen, zijn perfect om de kilometers in de benen te krijgen. In 2016 heb ik samen met mijn vriendin een half jaar in Villamartin doorgebracht. We gingen daarna wel weer terug naar Nederland, maar de Spaanse zon is ons bij gebleven.

Daarom besloten we om eind 2018 voor minimaal een jaar in Orihuela Costa te gaan wonen. De behoefte om in Nederland te zijn nam langzaam af. Toen ik halverwege 2019 het besluit nam om te stoppen als beroepswielrenner. Begon ik ook meer over de toekomst na te denken. Doordat ik zelf altijd in de omgeving van Villamartin een fietsenwinkel met goede werkplaats miste en regelmatig klachten hoorde over gehuurde fietsen. Vroegen wij ons af of daar behoefte aan is. Toen ontstond het idee om hier een fietsenzaak te openen, met als hoofddoel: Het verhuren van hoogwaardige fietsen.

We moeten ergens beginnen, maar stap voor stap groeien we. Ons doel: de ‘go-to’ plek te zijn voor fietsverhuur, reparatie en onderhoud in deze regio. Een plek voor kwaliteit en service.

Hoogste service in verhuur

Wij bieden de beste fietsen met de beste service. Geen bijkomende kosten, u betaalt alleen voor de fiets. Alle accessoires mogen gratis worden gebruikt. Bij ons huurt u een fiets zonder zorgen. Ophalen wanneer het u uitkomt, wij zijn zeer flexibel en denken altijd mee met onze klanten. De fiets wordt helemaal naar uw wens afgesteld. Aanpassingen achteraf zijn geen enkel probleem, fiets gewoon even langs. De koffie staat klaar!

Bezoek ons voor:

Fietsverhuur

Altijd een moderne perfect schone en afgestelde fiets tijdens uw vakantie.

Verkoop

Fietsverhuur is wat wij doen. Maar wij zijn ook dealer van Focus, Vittoria en meer. Neem een kijkje in onze winkel!

Reparaties en onderhoud

Voor alle fietsers en alle soorten fietsen bieden wij service aan. U mag de fiets achterlaten of u wacht terwijl wij aan het werk gaan.

Routes en informatie

Wij sturen samen met uw bevestiging een aantal routes mee. Natuurlijk willen wij deze ook op uw apparaat zetten in de winkel.

?? En natuurlijk voor een kopje koffie, een gesprek of andere vragen!